Docenten

De lessen bij dansNkafe worden gegeven door Siri Ghoundi. Voornamelijk Tango de Salón en Fantasia. Zij verzorgt de lessen samen met gastleraren uit binnen- en buitenland. Hierdoor komt er een interessante afwisseling in het lespatroon, hetzij door didaktiek, hetzij door de lesinhoud en chemistry tussen de docenten zelf.

Siri Ghoundi (Haarlem, Nederland)

Siri danst van jongs af aan. Zij deed 10 jaar aan klassiek ballet en heeft bijna alle dansvormen gedanst waaronder Braziliaans, flamenco en tapdance. Zij geeft al jaren lang salsa les maar danst het allerliefst de Argentijnse Tango. Zij werkt 15 jaar samen met Argentijnse maestros. Siri doet de organisatie bij dansNkafe.

Magdalena Valdez (Buenos Aires, Argentinië)

Roberto Zuccarino (Buenos Aires, Argentinië)

Magdalena Valdez is een uitmuntende danseres met een klassieke achtergrond, die al op jonge leeftijd de wereld rondreisde om op te treden tijdens tangoshows met dansgezelschappen zoals “Tango x 2” en “Puro Tango” met Miguel Angel Zotto. Roberto Zuccarino begon in zijn jeugd, ja natuurlijk met rock ’n roll, salsa en is o.m. danser, choreograaf en producent met expertise op het gebied van Tango de Salón. Met hun eigen dansgezelschap “Tango Mas Tango” zijn zij regelmatig te zien in prestigieuze theaters in Argentinië en andere landen. Ze debuteerden met hun show “Tango y Nada Mas”. Ze worden over de hele wereld gevraagd om op festivals op te treden en workshops te geven. Zij zijn de organisatoren van de mooie salon La “Milonga de los Zucca” voorheen “Niño Bien” en ook van het jaarlijks terugkerende “Argentina Tango Salon Festival” gehouden in Buenos Aires.

Samantha Dispari (Buenos Aires, Argentinië)

Santiago Fina (Buenos Aires, Argentinië)

Samantha Dispari uit een befaamde tangofamilie, danst sinds zij kan lopen en is gevormd in de milongacultuur van Buenos Aires. Haar afkomst is tango! Vanaf 2006 doet zij tournees, optredens en shows in verschillende landen over de hele wereld. Santiago Fina heeft veel ervaring en ontwikkelt zijn stijl voortdurend in Tango de Salón en Salón de Fantasia! Hij werd gevraagd voor en deed talrijke tangoshows en optredens en geeft les en seminars sinds 2009. Samantha en Santiago ontmoetten elkaar in het jaar 2011 en werden dans- en levenspartners. Sindsdien hebben ze al die jaren samen tournees gedaan. Zij zijn geliefd bij en hebben veel opgetreden in de milongas van Buenos Aires waar ze ook reguliere tangolessen en seminars geven als zij in Argentinië zijn.

Norma Raimondi (Keulen, Duitsland/ Buenos Aires, Argentinië)

Norma Raimondi behaalt haar diploma als dansdocent voor ballet, moderne en folkloristische dans aan de “Escuela Nacional de Danzas” in haar geboortestad Buenos Aires. In Cordoba richt ze korte tijd later het “Centro de Estudios de la Danza” op en krijgt ze aandacht door choreografieën die met prijzen zijn bekroond. Ze is gevraagd door de universiteit van Cordoba om de eerste Hoge School voor Choreografie en Dans in Argentinië te stichten en neemt de leiding op zich van “het Ballet-Taller de la Universidad de Cordoba”. In 1989 reist Norma Raimondi naar Duitsland en geniet een stipendium van het Ghoete Instituut en het Internationale Theater-Instituut aan het Tanzforum van de Opera van Keulen. Na een aanstelling als hoofd van een “Tanzcompagnie” in Keulen blijft ze definitief in de “Rheinmetropole” en neemt ze in 1993 het initiatief om “das Ensemble Coinci Dance Coeln” op te richten. Sindsdien geeft ze ook les in Tango Argentino, die ze sinds haar vroege jeugd hartstochtelijk danst. In 1996 richt ze samen met haar man Raul Quiroga “die Gewölbe Kölns” en de Don Tango Club” op, waar ze o.a. verantwoordelijk is voor de leiding en het onderwijs.

Jorge Fatauros (Amsterdam, Nederland/ Buenos Aires, Argentinië)

Ricardo Maceiras ‘El Pibe Sarandi’ (Buenos Aires, Argentinië) Tango http://www.dansntango.com